Luchtreiniger Den Haag

Gezond en fris

U bent op zoek naar een luchtreiniger voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag? De lucht in uw omgeving moet volgens u namelijk altijd gezond en fris zijn. Dat vinden wij bij Mvent ook en voor een luchtreiniger in Den Haag moet u dan ook bij ons zijn. Wij leveren in Den Haag onderhoud en installatie van doeltreffende, praktische systemen op het gebied van mechanische ventilatie, woonhuisventilatie en afzuigsystemen voor de horeca – en welzijnssector. Ook voor cv ketel onderhoud bent u bij Mvent aan het juiste adres.

Luchtreiniger in Den Haag nodig?

Welk soort luchtreiniger of ventilatiesysteem u moet kiezen, hangt af van het soort ruimte dat u wenst te zuiveren. Woonhuisventilatie moet aan andere eisen voldoen dan ventilatiesystemen in een restaurantkeuken of behandelkamer in een huisartsenpraktijk. Mvent kan bij u in Den Haag een inventarisatie maken en advies uitbrengen welk soort ventilatiesysteem voor uw ruimten het meest geschikt is. Tevens leveren wij:

  • Inspectie van luchtkanalen
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Installatie van buizen en ventilatoren
  • Verschillende adviespakketten
  • Ook voor cv ketel onderhoud

Een optimale luchtkwaliteit

Koken, bakken, onaangename gassen, huisdieren, grote groepen mensen: noem het maar op en het kan voor luchtvervuiling zorgen. Met in ons achterhoofd het feit, dat we het grootste deel van ons leven binnen doorbrengen, snapt u natuurlijk ook wel dat de luchtkwaliteit in binnenruimten gezond en fris moet zijn. Enkel het ventilatierooster sporadisch schoonmaken heeft dan ook geen zin. Een luchtreiniger biedt echter de juiste oplossing.

Onderhoudscontract

Mvent kan in Den Haag het onderhoud van verschillende typen afzuigmotoren en installaties verzorgen. Ons advies is uw luchtreiniger jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven.

Ons onderhoud bestaat uit een optische inspectie, reinigingswerkzaamheden, vervangen van filters, controle van sensoren en beveiliging en controle van geluid en trillingen. Na afloop ontvangt u van ons een rapportage met de uitkomsten van deze metingen.
Tevens kunnen wij met u in overleg een passend onderhoudscontract voor uw luchtreiniger aanbieden.

Luchtreiniger Den Haag

Inventariseer de mogelijkheden

Zoals u ziet, Mvent is van A tot Z thuis in de luchtreinigingstechniek en kan in Den Haag op verschillende manieren van dienst zijn. Wilt u uw ventilatiesystemen laten inspecteren? Of behoefte aan een heel nieuw ventilatiesysteem? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw luchtreiniger in Den Haag te inventariseren, bel ons op 020-4081324.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman