Mechanische ventilatie

Een gezonde leefomgeving

Met mechanische ventilatie zorgt u ervoor dat u voldoende frisse lucht in uw woon of werkomgeving binnenkrijgt. Het zorgt voor een continue toevoer van verse lucht, wat gezondheidsklachten kan voorkomen bij bewoners of medewerkers. Mvent is een bedrijf dat gespecialiseerd is in mechanische ventilatie en kan u helpen uw luchtkwaliteit in huis of in uw bedrijfspand te verbeteren.

Optimale ventilatie

In veel gevallen zorgt mechanische ventilatie voor een betere luchtkwaliteit dan natuurlijke ventilatie. In oude huizen zijn mensen toch al gauw aangewezen op frisse lucht via roostertjes, ramen en kieren. Zeker wanneer mensen ramen en roosters dichthouden om kou en vocht buiten te houden, is er geen sprake van een optimale ventilatie.

En wat denkt u van huishoudens waarin veel gerookt wordt? Er kunnen dan ongezonde leefsituaties ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mechanische ventilatie is in deze gevallen een geschikte oplossing.

Mechanische ventilatie

De werking van mechanische ventilatie

Inmiddels heeft een groot aantal huishoudens al gekozen voor de mechanische ventilatie van Mvent. Er wordt door het hele huis een afzuigsysteem aangelegd dat voortdurend lucht uit huis afvoert. Een ventilatie-kast zuigt lucht weg uit verschillende woonruimten en de lucht verdwijnt via ventielen in de muur of in het plafond naar buiten. Met een regelknop regelt u de gewenste hoeveelheid lucht die afgevoerd moet worden.

Uw deskundig partner in ventilatietechniek

Mvent heeft zich gespecialiseerd in milieuvriendelijke, duurzame en energiezuinige ventilatietechniek. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden luchtbehandelingssystemen zoals mechanische ventilatie en helpen u optimaal en efficiënt uw luchtkwaliteit te verbeteren. Met onze ruim 10 jaar ervaring zijn wij een trouw en deskundig partner voor al uw vragen over ventilatiesystemen.

De storingsdienst van Mvent

Tevens beschikt Mvent over een storingsdienst. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid ons te bellen wanneer u een storing in uw mechanische ventilatie signaleert. Wij staan op werkdagen van 8:00 tot 23:00 uur voor u klaar en in weekenden/ op feestdagen van 9:00 tot 23:00 uur. Wij zorgen ervoor dat uw storing binnen no time wordt verholpen en kiezen voor de meest geschikte oplossing.

Gepaste oplossing nodig?

Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij graag bij u langs om te zien welke oplossingen wij u kunnen bieden. Naar aanleiding van deze inventarisatie stellen wij een offerte op maat op en bespreken wij eveneens het onderhoudscontract met u. Interesse? Bel ons dan op telefoonnummer 020-4081324 en laat Mvent uw mechanische ventilatie opknappen.

When choosing a write my essay service, consider several things. Reputable write my essays services provide high-quality essays at the right price. They should also accept feedback and communication from customers about the due date of your order, the length of the essay, pay someone to write my dissertation as well as any other details that may impact the quality of the paper. The writer’s service needs to make sure that its essays are original and plagiarism-free.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman