Ventilatie reinigen

Schakel Mvent in!

In nieuwbouwwoningen is het verplicht een ventilatiesysteem te installeren. Door middel van dit systeem wordt de lucht uit huis weggevoerd en verse lucht de woning in geblazen. Het is belangrijk om de ventilatie regelmatig te reinigen. Om er zeker van te zijn dat de luchtkwaliteit in uw woning of werkomgeving van optimale kwaliteit is, schakelt u voor het reinigen de deskundige monteurs van Mvent in!

Voorkom gezondheidsklachten

U zult uw ventilatie niet elke dag checken of reinigen. Echter kan in de loop van de jaren een dergelijk ventilatiesysteem flink vervuild raken. Dit heeft vaak duidelijk zichtbare gevolgen. In badkamers bijvoorbeeld kunnen door het neerslaan van waterdamp op muren en plafonds schimmels ontstaan. Dit kan voor gezondheidsklachten zorgen, zoals allergische reacties of ademhalingsproblemen.

Geen capaciteitsverlies

Wanneer uw ventilatie niet periodiek wordt gereinigd, kunnen er ontstoppingen ontstaan. Hierdoor kan de capaciteit van het systeem afnemen, wat voor een hogere energierekening kan zorgen. Om het grootste rendement uit uw luchtbehandelingssysteem te halen, raadt Mvent dan ook aan regelmatig uw systeem te laten reinigen.

Ventilatie reinigen

Tijd voor schoonmaak?

Hoe weet u nu wanneer het tijd wordt uw ventilatie te laten reinigen?

Wij raden u aan om eens in de vijf jaar onderhoud te laten plegen. Zelf kunt u het ook merken: er dwarrelt veel stof rond, uw badkamer zit misschien vol met schimmel, de ramen van de woning zijn beslagen, vieze ventilatieventielen etcetera.

Tijd dus voor een grondige schoonmaak!

De vervuiling in beeld

Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat het reinigen van de ventilatie op een grondige, professionele manier gebeurd. Door middel van endoscoopfotografie wordt vervuiling in beeld gebracht en bepaald welke maatregelen nodig zijn om het systeem weer optimaal te laten draaien. Tevens kan in overleg met u een onderhoudscontract worden opgesteld, zodat u verzekerd bent van een periodieke reiniging van uw ventilatie.

De voordelen van ventilatie reinigen op een rij

Mvent zet graag de voordelen van het reinigen van de ventilatie. Dit omdat wij op het belang willen wijzigen van een optimale luchtkwaliteit.

  • Voorkomt gezondheidsklachten
  • Vermindert de kans op schimmels
  • Voorkomt capaciteitsverlies
  • Zorgt voor een lagere energierekening

Vrijblijvende afspraak maken

Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij kunnen langskomen en bekijken welke werkzaamheden nodig zijn om uw ventilatie te reinigen: bel ons op telefoonnummer 020-4081324 en maak een afspraak!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman