Afzuigkap reinigen

Grondige reiniging

Tijdens het koken zet u waarschijnlijk de afzuigkap aan om te voorkomen dat damp en lucht uw hele woning of keuken intrekken. Echter blijft het vet dat de afzuigkap omhoog zuigt ook in het rooster plakken. Om ervoor te zorgen dat de afzuiging goed blijft werken en ook om brand te voorkomen is het belangrijk uw afzuigkap regelmatig te reinigen.

Ervaren in dieptereiniging

Mvent is gespecialiseerd in het reinigen van keukens in horeca en welzijnssector maar is ook werkzaam in de particuliere sector. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en zijn in heel Nederland actief.

Hygiëne in de keuken

Het grondig reinigen van keukens is een nauwkeurige klus en er moet zeker in professionele keukens rekening mee gehouden worden dat het reinigen aan verschillende eisen moet voldoen. In de keuken van uw restaurant of bedrijf worden dagelijks maaltijden bereid voor uw medewerkers en gasten.

Door het intensieve gebruik is hygiëne is nergens zo belangrijk als in een keuken. Door het veelvuldige gebruik kunnen er vuil, vet, stof en etensresten achter apparatuur zoals de afzuigkap terecht komen. Dit komt de hygiëne van uw keuken niet echt ten goede. Het dagelijkse onderhoud van uw afzuigkap en overige apparatuur is niet voldoende voor een optimale hygiëne.

Afzuigkap reinigen

Het is dan ook van essentieel belang om apparatuur zoals de afzuigkap grondig te reinigen, op periodieke basis. Om dit te realiseren staan de specialisten van Mvent voor u klaar, als aanvulling van uw HACCP plan.

Waarom grondig reinigen belangrijk is

Waarom is een grondige reiniging van uw afzuigkap en keukenapparatuur nodig? Wij geven u een aantal redenen:

  • Gezonder werk – en leefklimaat
  • Goede aanvulling op uw HACCP plan
  • Verhoging van de brandveiligheid
  • Langere levensduur van apparatuur
  • Lager energieverbruik van uw apparatuur
  • Vereenvoudiging van de dagelijkse schoonmaak
  • Voorkomen van ongedierte

Voor ieder schoonmaakprobleem een oplossing

Wij kunnen zonder ontruiming of demontage van uw keuken de dieptereiniging uitvoeren. Omdat er slechts weinig chemische middelen worden toegepast met behulp van het nieuwe droge-stoom-procedé uit Scandinavië, gebeurt het reinigen op een milieuvriendelijke wijze.

Ook uw afzuigkap reinigen gebeurt op een grondige manier, wat voor een verhoging van de brandveiligheid zorgt. Voor ieder probleem biedt Mvent een oplossing!

Contact opnemen?

Mvent heeft ruime ervaring opgebouwd en veel klanten zijn u al tevreden voorgegaan. Wij staan voor zowel particulieren als ondernemers klaar. Wilt u uw afzuigkap laten reinigen? Neem dan contact op met Mvent door te bellen naar: 020-4081324.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman