Reinigen luchtkanalen

Reinigen van de luchtkanalen

Luchtbehandelingssystemen vervuilen in een periode van 5 tot 10 jaar zodanig dat er klachten kunnen ontstaan. Dit geldt voor alle delen van het luchtbehandelingssysteem: de toevoer- en afzuigluchtkanalen, de luchtbehandelingskasten en de verwarmings- of koelbatterijen. Een vervuild afzuigsysteem vermindert de luchtdoorstroom aanzienlijk en verhoogt onnodig uw energierekening. Alleen de filters vervangen is dan niet meer voldoende.

Kleppen, filters, ventilatoren, batterijen, bevochtigers, druppelvangers, dempers, isolatie en vloeren weer als nieuw!

Stappenplan

De werkzaamheden van Mvent V.O.F zijn te verdelen in de volgende stappen:

 • Afzuigluchtkanalen
 • Toevoerluchtkanalen
 • Naverwarmers
 • Reinigen van inductie-units
 • Reinigen werkzaamheden luchtbehandelingskasten (algemeen)
 • Onderhoudspakket
Afzuigluchtkanaal voor reiniging

Afzuigluchtkanaal voor reiniging

Afzuigluchtkanaal na reiniging

Afzuigluchtkanaal na reiniging

Afzuigluchtkanaal voor reiniging

Afzuigluchtkanaal voor reiniging

Afzuigluchtkanaal na reiniging

Afzuigluchtkanaal na reiniging

Grondige reiniging van luchtkanalen nodig?

Bent u werkzaam in de horeca? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk hygiëne is. Kies dan ook voor het laten reinigen van uw luchtkanalen door Mvent. Wij zijn specialist op het gebied van inspectie, onderhoud en het reinigen van diverse afzuigsystemen en bieden daarbij oplossingen die innovatief en waardevol zijn voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, weten wij als geen ander hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn. Wilt u dus uw luchtkanalen laten reinigen? Vraag Mvent dan eens om een vrijblijvende offerte en neem contact op, zodat wij u persoonlijk meer over onze diensten kunnen vertellen. Voor reiniging van luchtkanalen in horeca bent u bij Mvent aan het juiste adres!

Waarom laat u de luchtkanalen reinigen?

Met name in keukens van professionele horeca gelegenheden kunnen zich in de loop van tijd schimmels, vuil, bacteriën en stof in de luchtkanalen verzamelen. Dit belemmert de toevoer van gezonde lucht en het komt de hygiëne in het bedrijf ook niet ten goede. In het ergste geval ontstaat er een verontreinigde, ongezonde lucht waardoor personeel zich zelfs ziek kan gaan voelen. Natuurlijk wilt u dit soort situaties voorkomen. Kies er in dat geval voor om uw afzuigsysteem te laten reinigen in uw horeca. Op deze manier zorgt u ervoor dat de lucht in de ruimte gezond en fris blijft en uw luchtkanalen in topconditie blijven. Voor het reinigen van de luchtkanalen in uw bedrijf is Mvent uw professioneel partner.

Luchtkanalen reinigen in de horeca

Zeker in de horeca is het regelmatig laten reinigen van de luchtkanalen zeer belangrijk, met het oog op hygiëne. Daarnaast biedt het reinigen van het afzuigsysteem in uw bedrijf de volgende voordelen:

 • U bespaart zo kosten op uw energierekening
 • De levensduur van het afzuigsysteem wordt verlengd
 • Alle luchtkanalen verkeren weer in topconditie
 • Het bevordert de hygiëne en gezondheid binnen uw bedrijf
 • Het reinigen door Mvent is milieuvriendelijk

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u meer weten over de werkwijze van Mvent en een vrijblijvende offerte aanvragen? Natuurlijk staan onze professionele medewerkers u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020-4081324 en per e-mail op: info@gmcholland.nl. Wij zijn specialist in het reinigen van luchtkanalen; schakel Mvent daarom snel in voor een gezond werk- en leefklimaat!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman