Inspectie luchtkanalen

Foto inspectie luchtkanalen / ventilatiesysteem

Het doel van de foto inspectie is u inzicht te verschaffen in de mate van vervuiling van het gehele luchtbehandelingssysteem. Indien gewenst beoordelen wij ook de staat van onderhoud van het systeem.

Het kanaalsysteem wordt in beeld gebracht door endoscoopfotografie. Van het toevoer- en afzuigsysteem worden alle hoofdkanalen en zijstrangen op strategische plaatsen inwendig gefotografeerd ten einde een representatief beeld te krijgen van de vervuiling. Hiertoe behoren bijvoorbeeld ook de inductiesystemen, kleppen, streamers en roosters.

Alle secties van de luchtbehandelingskasten (LBK’s) worden systematisch beoordeeld en zonodig gefotografeerd aan de hand van inspectieopnameformulieren.

Specialist in inspectie van luchtbehandelingssystemen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van inspectie van luchtkanalen en afzuigsystemen? Dan bent u bij Mvent aan het juiste adres. Ons bedrijf is al jaren werkzaam in de horeca en welzijnssector en biedt onder andere foto inspectie van luchtkanalen, hulp bij storingen, onderhoud en staat daarbij 24 uur per dag paraat voor onze klanten. Immers, niets is zo vervelend als een storing in uw afzuigsysteem. Mvent biedt snelle hulp en innovatieve oplossingen. Wilt u meer weten over het onderhoud van de luchtkanalen en hoe wij de inspectie voor u kunnen uitvoeren? Lees dan verder op deze pagina of neem contact op voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte.

Luchtkanalen: grondige inspectie is noodzakelijk

In een periode van 5 tot 10 jaar kunnen luchtkanalen in bijvoorbeeld professionele keukens en horecagelegenheden ernstig verstopt raken. Stof, vuil, vet en bacteriën verzamelen zich, waardoor de luchtkwaliteit erop achteruit kan gaan. Dit is uiteraard niet bevorderlijk voor de hygiëne. Grondige inspectie op regelmatige basis is dan ook zeer noodzakelijk. U voorkomt op deze manier luchtverontreiniging en ongezonde situaties. De inspectie van luchtkanalen in de horeca en de welzijnssector is de specialiteit van Mvent. Wij kunnen op milieuvriendelijke wijze de luchtbehandelingssystemen van uw bedrijf inspecteren en desgewenst reinigen. Zeker weten dat uw afzuigsystemen naar behoren blijven werken? Schakel Mvent gerust in voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

Het doel van de inspectie van uw luchtkanalen

Door de luchtkanalen te inspecteren, wordt inzicht verschaft in de mate van vervuiling in het hele luchtbehandelingssysteem. Wij kunnen tevens aan de hand van de inspectie de staat van de buizen en leidingen beoordelen. Door middel van endoscoop fotografie kan het gehele kanaalsysteem in kaart worden gebracht. Alle toevoeren, hoofdkanalen en zijkanalen. Het is altijd mogelijk om zelf deze inspectie en het resultaat daarvan in te zien.

De voordelen van controle van uw luchtkanalen

Wat zijn nu de voordelen van de inspectie van de luchtkanalen in uw bedrijf door Mvent? Dat zetten wij graag voor u op een rij:

  • Komt de hygiëne ten goede
  • Voorkomt verdere schade aan het luchtbehandelingssysteem
  • Zorgt voor een gezonde leef- en werkomgeving
  • De levensduur van het systeem wordt verlengd
  • Mvent inspecteert altijd grondig en op milieuvriendelijke wijze

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat Mvent op dit gebied voor u kan betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Mvent is bereikbaar op telefoonnummer 020-4081324 en per e-mail op: info@gmcholland.nl. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze bij de inspectie van uw luchtkanalen.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman