; Luchtreiniger – Mvent

Luchtreiniger

Eisen aan lucht

Het grootste gedeelte van onze tijd brengen we binnen door. Zowel buiten als binnen is gezonde, frisse lucht essentieel en voorkomt gezondheidsklachten. Ook aan de lucht van binnenruimten mogen dan eisen worden gesteld. Om de luchtkwaliteit van deze ruimten te verbeteren, is het raadzaam een luchtreiniger te laten plaatsen. Of regelmatig onderhoud aan uw huidige luchtreiniger te laten plegen. Mvent biedt verschillende onderhouds- en adviescontracten aan om een gezonde, leefbare omgeving te creëren.

Een schone werkomgeving

Luchtreiniger

Een luchtreiniger is onmisbaar voor schone lucht in zowel een woon als een werkomgeving. Zeker in openbare ruimten worden mensen blootgesteld aan luchtvervuiling zoals rook, stof, vuil en bacteriën.

Een luchtreiniger kan de kwaliteit van de lucht aanzienlijk verbeteren en kan stof verwijderen, hinderlijke geuren, fijnstof en pollen verwijderen. Zeker voor uw werkomgeving zult u merken dat uw werknemers hierbij gebaat zijn.

Bedrijfsactiviteiten

Wij geven hieronder graag een greep uit het soort bedrijfsactiviteiten dat Mvent kan verrichten. Wij raden aan om regelmatig onderhoud aan uw luchtreiniger en ventilatiesysteem te laten plegen. Mvent kan vrijblijvend een offerte voor u opstellen en een onderhoudscontract met u bespreken.

  • Inspecteren van luchtkanalen
  • Reinigen van luchtkanalen
  • Jaarlijks onderhoud van luchtreiniger en luchtbehandelingskasten
  • Inregelen van ventilatiesystemen
  • Dieptereiniging voor horecagelegenheden

Over ons

Mvent staat al jaar en dag bekend om onze expertise en klantgerichte houding op het gebied van afzuigsystemen en luchtzuiveringsinstallaties. Wij werken met een team van enthousiaste vakmensen elke dag weer aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. Mvent is gevestigd in Amsterdam, maar is werkzaam door heel Nederland. Of u nu particulier of ondernemer bent, u kunt voor elke vraag en voor elke luchtreiniger bij Mvent terecht.

Storingsdienst

Mvent biedt u extra gemak met onze storingsdienst. Wanneer u een storing in uw luchtreiniger opmerkt, kan dit vervelende gevolgen hebben.

Onze serviceorganisatie staat op werkdagen van 8:00 uur tot 23:00 uur en in weekenden en feestdagen van 9:00 tot 23:00 paraat om uw storing te komen verhelpen.

Ervaar het zelf!

Wilt u meer weten over wat Mvent te bieden heeft? Vraag dan een offerte of adviesgesprek aan. Wij zijn voor al uw vragen over uw luchtreiniger te bereiken op telefoonnummer 020-4081324. Wellicht mogen wij u binnenkort ook als tevreden klant verwelkomen!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman