Woonhuisventilatie

Voorkom ongezonde lucht

Heeft u enig idee hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in uw woning? Komt er gezonde, frisse lucht binnen of heeft u het idee dat uw ruimten in huis wat bedompt zijn? Wanneer dit laatste het geval is, kan een goede woonhuisventilatie een oplossing bieden. Mvent is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van woonhuisventilatie en kan dergelijke systemen installeren en onderhouden. Ontdek zelf ook de mogelijkheden en vraag eens een offerte aan.

Woonhuisventilatie

Haal meer rendement van uw woonhuisventilatie

Door koken, onaangename gassen, roken, en huisdieren kan er stof en vuiligheid de lucht in komen. We brengen veel tijd binnenshuis door dus luchtkwaliteit van uw woning moet in orde zijn.

Veel mensen denken dat het voldoende is af en toe het ventilatieroostertje schoon te maken. Dit heeft echter geen zin. Om de paar jaar is er grondige reiniging van uw woonhuisventilatie nodig. Op deze manier haalt u meer rendement uit uw ventilatiesysteem, bespaart u op uw energierekening en voorkomt u gezondheidsklachten.

Hulp bij de juiste keuze

Sinds 1986 is het verplicht om in nieuwbouwwoningen woonhuisventilatie te installeren. Echter in veel oude woningen is het nog slecht gesteld met de luchtkwaliteit en hier valt dan ook veel te winnen. Heeft u zelf geen idee welk soort ventilatiesysteem u aan moet schaffen? Geen probleem. Mvent helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen een inventarisatie maken en advies uitbrengen. Ook voor de volgende zaken kunt u de medewerkers van Mvent inschakelen:

  • Luchtkanaal inspectie
  • Onderhoud
  • Installeren van buizen en ventilatiekasten
  • Adviespakketten
  • Onderhoudspakketten

Duurzaam en milieuvriendelijk

Mvent heeft al jaren ervaring op het gebied van woonhuisventilatie en reiniging. We zijn voornamelijk werkzaam in de horeca – en welzijnssector maar kunnen ook bij u thuis van dienst zijn. Wij werken altijd op een duurzame, milieuvriendelijke manier. Elke dag weer gaat ons deskundig geschoolde team met enthousiasme aan de slag om mensen van een beter leef – en werkklimaat te voorzien. Ons motto is niet voor niets: reinigen met een zuiver geweten!

Woonhuisventilatie nodig?

Mvent levert alleen top end diensten op het gebied van woonhuisventilatie. Graag komen wij bij u thuis om in kaart te brengen welk systeem het meest geschikt is voor uw woning en brengen wij advies uit op het gebied van onderhoud. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-4081324. Wacht dus niet en laat Mvent uw woonhuisventilatie installeren!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman