Luchtreiniger Amstelveen

Ervaar zelf het gemak van Mvent

Woont u in Amstelveen en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van luchtreiniging en ventilatiesystemen? Mvent is dan de juiste keuze voor uw luchtreiniger. Wij kunnen uw luchtreiniger in Amstelveen van onderhoud voorzien en weer als nieuw maken! Ons bedrijf bedient al jaren onder andere de horeca en welzijnssector maar kan ook uw woonhuisventilatie en zelfs cv ketel onderhoud verzorgen. Ervaar zelf het gemak van de diensten van Mvent in Amstelveen en neem contact met ons op.

Onhygiënische situaties voorkomen

Vuil, stof, etensresten, bacteriën en schimmels. Niet de meest aangename dingen om aan te denken. Echter komen dit soort onhygiënische dingen in veel openbare ruimten als keukens, bedrijfsruimten en verzorgingshuizen voor. Als hoteleigenaar of horecaondernemer in Amstelveen vindt u dit natuurlijk niet wenselijk. Om deze onfrisse situaties tegen te gaan en uw gasten of bewoners van een optimale luchtkwaliteit te voorzien, kunt u een luchtreiniger laten installeren om de luchtkwaliteit van uw ruimten in Amstelveen te verbeteren.

Luchtreiniger Amstelveen

Pleeg regelmatig onderhoud

Mvent heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het installeren en onderhouden van mechanische ventilatie en luchtbehandelingssystemen. Uw luchtreiniger kan in een periode van 5 tot 10 jaar ernstig vervuild raken. Met zelfs gezondheidsklachten tot gevolg. Een slecht onderhouden luchtreiniger of ventilatiesysteem kan tevens voor een flink hoge energierekening zorgen, omdat de efficiëntie van de luchtstroom wordt verminderd. Veel mensen denken dat alleen af en toe het ventilatierooster schoonmaken voldoende is. Dit is helaas niet het geval. Wij raden dan ook aan om regelmatig onderhoud aan uw luchtreiniger in Amstelveen te laten plegen.

Kies ook voor Mvent

Mvent geeft u graag een aantal redenen waarom u met ons altijd een juiste keuze maakt, wanneer u besluit uw luchtreiniger in Amstelveen door ons te laten onderhouden:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Werkzaam in verschillende sectoren
  • Gebruik maken van innovatieve technologieën
  • Speciale onderhouds- en adviescontracten voor uw luchtreiniger
  • Deskundige vaklui
  • Scherpe tarieven voor zowel materiaal als uurloon

Bespreek met ons de mogelijkheden

De vakmensen van Mvent komen graag bij u in Amstelveen langs om te bepalen welke maatregelen er nodig zijn om de luchtkwaliteit te verbeteren. Op basis daarvan stellen we een offerte voor u op en (in overleg met u) kunnen we ook een passend onderhoudscontract aanbieden.

Bel voor een afspraak naar de mogelijkheden om uw luchtreiniger in Amstelveen te laten onderhouden naar 020-4081324 en maak vandaag nog een afspraak!

E

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman