Afzuiging

Tijd voor onderhoud?

Zijn de buizen of andere onderdelen van uw afzuiging aan vervanging toe? Of is het weer hoognodig tijd onderhoud te laten plegen aan uw afzuiginstallatie? Neem dan contact op met Mvent, uw partner in luchtreinigings- en installatietechniek. De diensten van Mvent richten zich op het verbeteren van de luchtkwaliteit op een milieuvriendelijke wijze, zodat mensen ook beschermd worden tegen schadelijke invloeden.

Vocht in badkamers

Vooral in badkamers kan het gebrek aan een goede afzuiging zichtbaar zijn. Er komt bij het douchen of baden een hoop waterdamp vrij en wanneer er geen goede ventilatie en afzuiging is, zal de waterdamp tegen plafonds en muren gaan condenseren. Met als gevolg schimmels die slecht voor de gezondheid kunnen zijn.

Industrie

Afzuiging

Een andere plek waar het belang van een goede afzuiging benadrukt moet worden is in bedrijven en industrie. Stof, vezels en kleine deeltjes zijn schadelijk voor de gezondheid, omdat deze in longen kunnen komen of allergische reacties kunnen veroorzaken.
Mvent kan ook voor bedrijven luchtventilatie- en afzuiginstallaties leveren en onderhouden, zodat uw medewerkers tegen die soort kwalijke invloeden zijn beschermd.

Reinigen met een zuiver geweten

Met ons motto: ‘reinigen met een zuiver geweten’ benadrukken wij het belang dat wij onze diensten uitsluitend op milieuvriendelijke wijze aanbieden. Mvent zorgt voor een specialistische reiniging door geschoold personeel op het gebied van airco – en ventilatiesystemen en afzuiging. Deze installaties kunnen wij plaatsen in onder andere:

  • Kantoorgebouwen
  • Horeca; keukens
  • Fabrieken
  • Bedrijven
  • Ziekenhuizen en klinieken
  • Winkelcentra

Waarom Mvent?

Of het nu gaat om het repareren en onderhouden van installaties op het gebied van afzuiging, motorinstallaties, cv ketel onderhoud, gas- electra – en loodgieterswerkzaamheden: Mvent is van alle markten thuis en gaat met een professioneel, enthousiast team aan de slag. Met ruim 10 jaar ervaring en een brede portefeuille aan klanten leveren wij enkel top end diensten.

Onderhoud aan uw afzuiging nodig?

Wenst u ook van onze diensten te profiteren? Dat kan. Wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden komen we eerst bij u langs om een beeld te krijgen van de benodigde werkzaamheden voor uw afzuiging of luchtventilatiesysteem. Vervolgens zullen wij aan de hand daarvan een offerte opstellen en/of een onderhoudscontract met u bespreken. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag! Bel ons op telefoonnummer 020-4081324 en maak vandaag nog een afspraak om uw afzuiging te laten controleren!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman