Luchtreiniger Utrecht

Een optimale luchtkwaliteit

Weet u hoe het gesteld is met uw luchtreiniger in Utrecht? Is de kwaliteit van de lucht wel optimaal? Is er sprake van een gezonde frisse lucht of heeft u het idee dat u in een bedompte ruimte leeft? Een goede luchtreiniger is dan een oplossing. Mvent heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van mechanische ventilatie, woonhuisventilatie, onderhoud en afzuigsystemen. Maar ook voor cv ketel onderhoud bent u bij Mvent aan het juiste adres. Ontdek zelf de mogelijkheden en vraag ook in Utrecht eens een offerte aan!

Schaf een luchtreiniger in Utrecht aan

In openbare ruimten zoals keukens, horecagelegenheden, verpleeghuizen maar ook in huis kunnen vuildeeltjes, stof, schimmels en bacteriën zich gemakkelijk verzamelen. Alleen het ventilatierooster schoonmaken heeft vaak geen zin. Door ongezonde, verontreinigde lucht kunnen bewoners en personeel zich ziek gaan voelen. Door ook in Utrecht een luchtreiniger aan te schaffen en regelmatig te laten onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat de lucht in ruimten fris en gezond blijft. Zeker in keukens, zorgtehuizen en behandelkamers moet het ventilatiesysteem in topconditie blijven.

Over Mvent

Mvent heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van mechanische ventilatie en luchtreinigingssystemen in de horeca – en welzijnssector. Veel tevreden klanten gingen u in Utrecht al voor. Wij reinigen de ventilatiesystemen altijd op een milieuvriendelijke wijze en ons motto is dan ook: reinigen met een zuiver geweten! Mvent werkt enkel met deskundig geschoold personeel en maakt gebruik van innovatieve technologieën.

Inspectie luchtkanalen

Luchtreiniger Utrecht

Om uw luchtreiniger in Utrecht op kwaliteit te inspecteren, maken wij gebruik van onze geavanceerde foto inspectie. Op deze manier krijgen wij inzicht in de mate van vervuiling van het ventilatiesysteem en kunnen wij ook de staat van het onderhoud beoordelen.

Alle toevoer- en afzuigkanalen en luchtbehandelingskasten worden door middel van endoscoopfotografie in beeld gebracht, zodat wij een impressie krijgen mate van de vervuiling van uw luchtreiniger.

Onderhoud

Nadat wij een beeld hebben gekregen van de mate van vervuiling in uw luchtreiniger, kunnen wij het onderhoud voor onze rekening nemen. De kleppen, filters en ventilatoren van uw luchtreiniger evenals de isolatie en vloeren zullen weer als nieuw zijn! U ontvangt tevens een rapport van onze meting zodat u precies weet wat het rendement zal zijn van uw motor. Vergeet trouwens ook niet dat wij ook voor uw cv ketel onderhoud in Utrecht graag tot uw dienst staan!

Afspraak maken?

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om uw luchtreiniger in Utrecht weer als nieuw te laten draaien! Bel voor informatie eens naar 020-4081324 en maak een afspraak in Utrecht!

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman